MEDIJI O NAS

Zarja Jana

Aleksander Pokovec z ženo Filipinko Melariel in sinom Markom živi na Filipinih, na otočku San Francisco Island.
Kot je videti, mu ne manjka nič. Poprosili smo ga za malo »oddaljenega« razmišljanja, za »okus« tropskega otoka, za novice, kako tam preživljajo vseobsegajoči koronavirus, kaj trenutno počne, s čim se preživlja, kako od tam vidi našo in seveda še vedno tudi njegovo Slovenijo. Pravi, da je res malo dežel na tem svetu, ki so lepše. Pa živi v čudovitem kraju.

PREBERITE VEČ

 

 

 

Aleksander Pokovec pri svojih 59 letih prodaja celotno premoženje, ker se seli na Filipine.
Tam ima tik nad peščeno plažo že majhno hišo, za katero je odštel približno 15 tisočakov, uresničiti namerava tudi kar nekaj poslovnih idej, ob strani pa mu bo stala njegova 33 let mlajša žena, Filipinka Melariel; kaj vleče slovenske moške v to otoško državo?
Po 20 letih zakona je moja nekdanja žena ugotovila, da ni srečna. Dobil sem košarico. Razočaranje je bilo kar veliko, pravi Aleksander.

PREBERITE VEČ

Aleksander Pokovec je prodal vse imetje in se z družino preselil v Azijo
Pravi, da je treba tudi tam delati in da s 700 evri zagotovo ne živiš kot kralj. LJUBLJANA, CEBU • Se še spomnite oglasa za prodajo hiše v Ljubljani, na elitni lokaciji ob gozdu v Šiški pod Rožnikom, v katerem je njen takratni lastnik Aleksander Pokovec kupcu ponujal še brezplačnega mercedesa 240E, letnik 2003?

PREBERITE VEČ

Aleksander s Filipinov: po ločitvi je spoznal 33 let mlajšo ženo in se odselil

Aleksander Pokovec je leta 2016 v Sloveniji prodal vse, kar je imel, in se z drugo ženo Melariel odselil na otok Camotes, v vas Tulang Daku, kjer, kot pravi, živi srečno življenje. Zgodba Aleksandra Pokovca se sliši kot film s srečnim koncem. Sam pravi, da je res tako, svojo zgodbo pa pripoveduje po delih.

PREBERITE VEČ

Še en Slovenec, ki bo živel na romantičnem tropskem otočku na Filipinih

Z Aleksandrom Pokovcem sva se spoznala na seminarjih podjetja Lisac&Lisac, kjer sva oba nastopala v vlogi predavatelja. Zanimivo, da je odrasel v isti vasi, kot jaz – v Šentlovrencu na Dolenjskem.

Prepričan sem, da se boste Aleksandra morda še najbolj zapomnili po tem, da ima izjemno lepo 33 let mlajšo ženo s Filipinov in dveletnega sina Marka, iz prvega zakona ima pa še 29 letnega sina Roberta.

PREBERITE VEČ

[row][column span=”6″]

[/column]
[column span=”6″]
Intervju s Aleksandrom Pokovcem, ki je poročen s 33 let mlajšo žensko.
Aleksander že par let živi na Filipinih. Aleksander je ena od najbolj srečnih oseb, ki jih poznam. Družina Pokovec vsako leto za dva do tri mesece obišče Slovenijo. V tem času lahko od njih dobite brezplačno v najem njihovo hišo, če njim lahko v zameno ponudite kaj v Sloveniji. Kako je videti njihova hiša in kako je zamišljena izmenjava, si lahko več preberete na
http://www.philippinesdreamlife.com.
[/column]
[/row]

[row][column span=”6″]

[/column]
[column span=”6″]
Melariel Pokovec je Filipinka, ki je poročena s 33 let starejšim Aleksandrom Pokovcem.
Imata 6 let starega sina in živita na Filipinih. V intervjuju izveste, kako je Melariel spoznala Aleksandra, kako revno življenje je živela kot otrok, kakšni so njeni načrti za prihodnost. Družina Pokovec vsako leto za dva do tri mesece obišče Slovenijo. V tem času lahko od njih dobite brezplačno v najem njihovo hišo, če njim lahko v zameno ponudite kaj v Sloveniji.

[/column]
[/row]